Verslag Codag 2018.

 

De dag begon om 13.00  met een informeel kennismaken. Waarna er werd begonnen met een kennismakingsronde, waarin ik kwam te weten wie  de andere 7 deelnemers  waren, dit onder het genot van een  natje en een droogje.

 

Onderdeel 1

Deze australische documentaire  passport without  a country.

Deze Docu was plezierig om naar te kijken het is vol van erkenning en herkenning en geeft inzichten in wat het voor sommige van ons en mij betekent om een Coda te zijn. Echt een aanrader om eens te bekijken.

 

 

Onderdeel 2

Gespreksronde over de Docu waarin dingen die we herkennen en  met elkaar delen werden besproken waaruit bleek dat we allemaal een gemene deler hebben. Maar dat er ook verschillen zijn .   zoals tolken voor je ouders of niet  , of nog werkzaam  en of betrokken in de dovengemeenschap.

Ook dit was weer een prettige sessie met veel respect voor mijn mening en gedachten.

 

 

onderdeel 3

film van een optreden van abababa.

Geweldig lachwekkend om deze Coda artiest aan het werk te zien en te horen. Man wat is die grappig. En natuurlijk ook weer dingen die ik herkende en waar we gezamenlijk  heerlijk om moesten lachen.Ook dit is een aanrader om eens te bekijken.

 

 

 

 

Rob van velzen